Το 2020 ήταν αδιαμφισβήτητα μια δύσκολη χρονιά που όμως έφερε και κάτι καλό στην επιφάνεια: την ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό. Εν μέσω πανδημίας, όλο και περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες, όλο και πιο πολλές επιχειρήσεις, κατανόησαν την ανάγκη της ψηφιακής παρουσίας και έκαναν το βήμα που μέχρι τότε ανέβαλαν ή τους τρόμαζε.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να συνεχίσουμε ακριβώς έτσι και… καλύτερα to 2021. Γι’ αυτό έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα πολύ σημαντικό νέο που σας αφορά: τη νέα, στρατηγική συνεργασία της expertweb Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής με το Oxygen Pelatologio, που θα βοηθήσει κάθε επιχειρηματία και επιχείρηση με την ηλεκτρονική τιμολόγηση που γίνεται υποχρεωτική το 2021 (myDΑΤΑ), αλλά και με ευρύτερα θέματα οργάνωσης.

Το Oxygen Pelatologio

Oxygen Pelatologio Interface

Το Oxygen Pelatologio είναι μια εύχρηστη και αξιόπιστη εφαρμογή επιχειρηματικής οργάνωσης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης, 100% συμβατή με το myDΑΤΑ της ΑΑΔΕ.

Δυνατότητες

Έχει πάρα πολλές δυνατότητες! Επιγραμματικά, μερικές από τις βασικότερες είναι οι εξής:

Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Δημιουργείς τα επαγγελματικά σου τιμολόγια και τις αποδείξεις λιανικής, με το λογότυπό σου. Μπορείς να εκτυπώσεις, να αποθηκεύσεις σε PDF ή να επιλέξεις αποστολή στον πελάτη ως συνημμένο αρχείο σε email. Ο υπολογισμός παρακράτησης φόρου (εάν υπάρχει) και ΦΠΑ, γίνεται αυτόματα.

Έσοδα/Έξοδα

Έχεις ολοκληρωμένη εικόνα των οικονομικών σου. Καταχωρείς εύκολα και απλά, έσοδα και έξοδα. Με ενα κλικ μπορείς να δεις το υπόλοιπο κάθε πελάτη και τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις μαζί του. Επίσης, μπορείς να δημιουργήσεις reports ή να αποθηκεύσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου σε excel.

Οργάνωση αποθήκης

Έχεις αποθήκες ή υποκαταστήματα; Επίλεξε το Pro ή Large πακέτο του Oxygen Pelatologio για την οργάνωσή τους, με δυνατότητα τιμολόγησης του κάθε χρήστη από όλες ή από συγκεκριμένη αποθήκη. Η εφαρμογή πραγματοποιεί αυτόματη διαχείριση του αποθέματος για κάθε προϊόν και παρέχει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις και την αξία των συναλλαγών για κάθε προϊόν / υπηρεσία ξεχωριστά.

Ημερολόγιο

Μέσα στο Oxygen Pelatologio υπάρχει κι ένα πλήρες ημερολόγιο στο οποίο εμφανίζονται προσφορές ή ειδοποιήσεις πληρωμής που έχεις εκδώσει καθώς και όλες οι υποχρεώσεις οι δικές σου αλλά και της ομάδας σου. Ταυτόχρονα, εμφανίζονται αυτόματα γιορτές και αργίες για να μη ξεχάσεις να ευχηθείς στους πελάτες σου.

Καρτέλες πελατών/προμηθευτών

Μπορείς να δεις αναλυτικά στοιχεία και στατιστικά για κάθε πελάτη σου ξεχωριστά. Σε μια οθόνη συγκεντρώνονται όλες οι πληρωμές του ή οι δικές σου προς αυτόν εάν πρόκειται για προμηθευτή. Επίσης, όλες οι εργασίες ή οι υποχρεώσεις που έχεις απέναντι του εσύ ή κάποιο μέλος της ομάδας σου.

Δημιουργία προσφορών

Έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και να στείλεις ή να εκτυπώσεις, ειδοποιήσεις πληρωμής ή προσφορές για τους πελάτες σου. Εφόσον η προσφορά σου γίνει αποδεκτή, μπορείς να τη μετατρέψεις με ένα κλικ σε τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής. Θα ενημερωθείς αυτόματα όταν έρθει η ημερομηνία λήξης της προσφοράς/ειδοποίησης.

Οργάνωση & Τιμολόγηση χρόνου

Μπορείς να καταγράψεις τον χρόνο εργασίας σου αλλά και των μελών της ομάδας σου, για κάθε υποχρέωση που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Δες αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για το χρόνο που αφιερώνει κάθε μέλος της ομάδας σε κάθε πελάτη και εύκολα τιμολόγησε το χρόνο σου

Στατιστικά

Έχεις άμεση πρόσβαση σε αναλυτικά στατιστικά και οικονομικά στοιχεία σχετικά με την πορεία της επιχείρησής σου, τις εισροές και τις εκροές χρημάτων. Έτσι, γνωρίζεις κάθε στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεται και τη ρευστότητά σου. Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα τον ΦΠΑ που πρέπει να καταβάλεις, σου εμφανίζει σε μια οθόνη το υπόλοιπο σου και σε ενημερώνει για το εάν είσαι πιστωτικός ή χρεωστικός.

Πρόσβαση λογιστή

Εάν έχεις το Pro ή Large πακέτο, ο λογιστής σου μπορεί να αποκτήσει εύκολα πρόσβαση στο Oxygen Pelatologio σου και να δει μόνο εκείνα τα στοιχεία που του είναι απαραίτητα για τη ρύθμιση των φορολογικών σου υποχρεώσεων όπως για παράδειγμα η έκδοση του ΦΠΑ ή ο φόρος εισοδήματος.

Σημαντικά πλεονεκτήματα

Oxygen Pelatologio photo

Οι παραπάνω δυνατότητες σίγουρα είναι ελκυστικές αλλά θα μπορούσαν να μην είναι αρκετές αν το Oxygen Pelatologio δεν είχε φροντίσει για την εύκολη πρόσβαση και την ευχάριστη πλοήγηση, αλλά και για την ασφάλεια των πληροφοριών που καταχωρούνται.

Ειδικότερα, το Oxygen Pelatologio:

  • Είναι ελληνικό λογισμικό, προσαρμοσμένα στις ανάγκες επιχειρήσεων και επαγγελματιών στην Ελλάδα.
  • Είναι 100% συμβατό με το myDΑΤΑ της ΑΑΔΕ.
  • Έχει πιστοποίηση ISO για την διαχείριση και διαβίβαση των δεδομένων σου.
  • Δεν απαιτεί εγκατάσταση. Όλα τρέχουν online στο Cloud από κάθε υπολογιστή και tablet με πρόσβαση στο internet.
  • Αναβαθμίζεται αυτόματα και τακτικά, χωρίς κόστος.
  • Λαμβάνει αυτόματα backups ώστε τα δεδομένα σου να είναι ασφαλή.

Κόστος και διαδικασία

Pelatologio Papaki

Το Oxygen Pelatologio, είναι δωρεάν για νέους επαγγελματίες και μισθωτούς με μπλοκάκι που συναλλάσσονται με έως και 10 διαφορετικούς πελάτες το χρόνο.

Για διευρυμένο πελατολόγιο, υπάρχουν οι εξής δυνατότητες:

Βasic πακέτο: Ιδανικό αν έχεις έως 100 πελάτες. Έχει επιπλέον features, είναι μόνο για παροχή υπηρεσιών, μπορείς να προσθέσεις custom λογότυπο και φυσικά διασυνδέεται με το myDΑΤΑ. H τιμή του ξεκινάει από €9.90 / μήνα.

Pro πακέτο: Ένα πακέτο για υπηρεσίες και πωλήσεις. Με αυτό, δίνεται η δυνατότητα τιμολόγησης απεριόριστων πελατών, διαχείρισης 5000 προϊόντων και 3 αποθηκών, καθώς και πρόσβαση σε 5 χρήστες. 100% συμβατό με το myDΑΤΑ. Η τιμή του ξεκινάει από €19.90 / μήνα.

Large πακέτο: Το πιο πλήρες πακέτο, για μεγάλες επιχειρήσεις. Μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό έως 10 χρήστες και προσφέρει δυνατότητα διαχείρισης 20.000 προϊόντων και 6 αποθηκών. Φυσικά, παρέχεται ολοκληρωμένη διασύνδεση με το myDΑΤΑ. Η τιμή του ξεκινάει από €39.90 / μήνα.

Ανακάλυψε περισσότερα στη διεύθυνση pelatologio.gr

Ενδιαφέρεστε?
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!